Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9961

Название: Удосконалення технології ягідних соусів за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Гончар, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: соуси
чорна смородина
алтей
стевія
Issue Date: 20-Dec- 20
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9961
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Гончар Т.М.docx144,99 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback