Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9960

Название: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів за рахунок використання рослинної сировини
Авторы: Масич, Юрій Олександрович
Ключевые слова: кексове тісто
кекси
борошняні кондитерські вироби
кунжутний шрот
Issue Date: 20-Dec- 20
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9960
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Masych_Yurii_Oleksandrovych.pdf993,4 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback