Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9491

Название: Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіха
Авторы: Мазур, Оксана Петрівна
Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: волоський горіх
технологія
молочно-воскова стиглість
смузі
Issue Date: 18-Oct-2020
Аннотация: Метою дослідження було розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіха молочно-воскової стадії стиглості (МВСС).
Описание: підтверджено компонентну сумісність топінамбура, аличі та горіхових добавок. Розроблені напої можна рекомендувати для використання у щоденному раціоні для профілактики різних форм захворювань. Подальші дослідження є перспективними в плані розширення асортименту напоїв з поліпшеними споживчими властивостями.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9491
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
СТАТТЯ .pdf237,54 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback