Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9270

Название: Вивчення мікробіологічних показників ферментованих овочів
Авторы: Іващенко, Дмитро Олександрович
Хмельницька, Євгенія Вікторівна
Ключевые слова: ферментовані овочі, мікробіологічні показники, квашена капуста
Issue Date: 14-Sep-2020
Серия/номер: Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07–08 квітня 2020 р.) : у 2 ч., ч. 2. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 343 с;
Аннотация: Дана характеристика основних стадій приготування квашеної капусти та аналізу мікробіологічних змін основної продукції
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9270
ISBN: 978-966-184-378-2
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Збірник тез доповідей_2020 частина 2.pdf5,13 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback