Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9249

Название: Технологія мармеладу з ріпчастої цибулі
Авторы: Солод, Ігор Сергійович
Положишникова, Людмила Олександрівна
Issue Date: Dec-2019
Издатель: ПУЕТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9249
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
збірник статтей магістрів 19-20н.р..pdf3,67 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback