Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9248

Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РИБНИХ СТРАВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Мацук, Юлія Анатоліївна
Гередчук, Аліна Михайлівна
Ключевые слова: Рибні січені страви
прісноводна риба
товстолобик
псиліум
розчинні харчові волокна
структурно-механічні властивості
в’язкість
Issue Date: 11-Sep-2020
Аннотация: У роботі запропоновано використання порошку псиліуму як ефективної структуроутворюючої та вологозв’язуючої добавки у технології січених страв «Люля-Кебаб з риби». Псмиліум є джерелом розчинних харчових волокон, що є природними пребіотиками та виконують ряд важливих фізіологічних функцій у організмі людини. Проведено розрахунок рецептур та підбір раціональної кількості внесення псиліуму в рибні січені маси на основі філе товстолобика. Розроблено техніко-технологічну документацію для впровадження нової продукції «Фіш-Кебаб» у виробництво.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9248
ISBN: 978-4-9783419-8-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2020 - Тези Осака - Фіш-кебаб-213-216 с.pdf898,13 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback