Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9247

Название: Використання сухого білкового сироваткового концентрату при виробництві харчової продукції
Авторы: Рожновська, Катерина Александрівна
Ключевые слова: солодкі страви, білки, піноутворювачі, солодкі страви зі збивною структурою, ступінь ризику, безпечність харчової продукції
Issue Date: 28-Aug-2020
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9247
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Рожновьска (1).pdf918,8 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback