Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра педагогіки та суспільних наук >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9143

Название: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ
Авторы: Сафронова, Ганна
Ключевые слова: інноваційні технології навчання, процес навчання, майбутні фахівці, якість професійної підготовки.
Issue Date: 2020
Издатель: ПНПУ імені В. Г. Короленка
Библиографическое описание: Дидаскал : часопис : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Забезпечення якості вищої освіти в Україні: сучасний стан і перспективи», 12-13 листопада 2019 р. / Кафедра загальної педагогіки та андрагогіки ПНПУ імені В. Г. Короленка. – Полтава, 2020. – № 20. – 312 с. – С. 76–79.
Аннотация: Показано, що для забезпечення якості професійної підготовки фахівця з використанням інноваційних технологій важливо за допомогою означених технологій навчити їх працювати в умовах, що постійно змінюються.
Описание: У статті зроблено висновок, що умови навчання з використанням інноваційних технологій здійснюють ефективний вплив на становлення особистісних та професійних якостей фахівця. Сприяють подальшому професійному становленню та зростанню фахівця такі важливі особистісні якості, як здатність до самоорганізації, самоуправління, самонавчання, що забезпечують успішність у навчанні на основі інновацій.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9143
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Сафронова_Тези.docx23,33 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback