Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра інженерії, обладнання та математики >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9057

Название: ВИКОРИСТАННЯ ПАРОСТКІВ ПШЕНИЦІ ТА ЯЧМЕНЮ В ТЕХНОЛОГІЯХ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ
Авторы: Бондар, І. О.
Миронов, Д. А.
Ключевые слова: напої
пшениця
ячмень
технологія
Issue Date: 23-Jul-2020
Описание: Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей XLІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2019 рік (м. Полтава, 07–08 квітня 2020 р.) : у 2 ч., ч. 2. – Полтава : ПУЕТ, 2020. – 343 с. – Текст укр., рос., англ., нім. мовами.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/9057
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
288-289.pdf813,54 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback