Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8922

Название: Використання вторинної рослинної сировини в технології десертів
Авторы: Добринь, Ю.М.
Хомич, Г.П.
Ключевые слова: вторинна сировини
десерти
Issue Date: 3-Apr-2020
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: 86 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспі-ран6тів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» Частина 1, 2-3 квітня 2020 р.Київ. НУХТ - С.137.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8922
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тези Добринь.pdf604,3 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback