Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8921

Название: Вплив вторинної рослинної сировини на якісні показники оздоблювальних напівфабрикатів
Авторы: Добринь, Ю.М.
Хомич, Г.П.
Ключевые слова: дзеркальна глазур
хеномелес
Issue Date: 5-Oct-2019
Издатель: Одеса, ОНАХТ
Библиографическое описание: ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми фо-рмування здорового способу життя у молоді», 3-5 жовтня 2019 року, м.Одеса, - С.129
Аннотация: Кондитерські вироби мають великий попит у всіх верств населення, особливо у дітей і підлітків. Серед асортименту тортів і тістечок значну перевагу надають виробам з оздоблювальним напівфабрикатом, оскільки гарні вироби викликають естетичну насолоду, апетит і прикрашають будь-який святковий стіл. Особливу популярність для оздоблення кондитерських виробів набула дзеркальна глазур.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8921
ISBN: 978-80-907570-5-9
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тизи Добринь Хомич.pdf603,72 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback