Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8920

Название: Використання відходів кавового виробництва в техноло-гії бісквітного тіста
Авторы: Іванов, В.Ю.
Хомич, Г.П.
Ключевые слова: бісквітні вироби
відходи кавового виробництва
Issue Date: 5-Oct-2019
Издатель: Одеса, ОНАХТ
Библиографическое описание: ХІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми фо-рмування здорового способу життя у молоді», 3-5 жовтня 2019 року, м.Одеса. – С.98.
Аннотация: Сучасний стан сировинної бази країни та рівень розвитку харчової переробної промисловості потребують принципово нового підходу до використання ресурсів. Суть його полягає у створенні та впровадженні мало- і безвідходних технологій, що дасть змогу максимально вилучити всі цінні компоненти сировини, використавши їх в технології харчових продуктів, а також виключити або зменшити шкоду, що завдає довкіллю викидання відходів виробництва в повітря, воду та грунт.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8920
ISBN: 978-617-7829-27-9
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тези Іванов.pdf556,36 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback