Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8919

Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА В ПРОЦЕСІ МАРИНУВАННЯ
Авторы: Хомич, Г.П.
Ткач, Н.І.
Левченко, Ю.В.
Педченко, М.Г.
Ключевые слова: яловичина
хеномелес
мариновані напівфабрикати
Issue Date: 21-Nov-2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 45-річчю від дня заснування факультету ХТГРТБ «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізне-су». - Полтава : ПУЕТ, 2019. С. 8-9
Аннотация: Аналіз структури харчування України показує, що протягом останніх років у зв’язку з прискореним ритмом життя населення відбувається стабільне збільшення споживання м’ясних напівфабрикатів та інших продуктів високого ступеня готовності. Напівфабрикати з м’яса, на відміну від традиційного м’яса, доступні кожному, незалежно від рівня доходу споживача і щорічно відбувається збільшення ємності ринку на 30 %.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8919
ISBN: 978-966-184-357-7
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Тези Хомич Педченко.pdf488,61 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback