Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8903

Название: Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Малікова, Марина Миколаївна
Ключевые слова: рибні січені вироби
Issue Date: 19-May-2020
Издатель: НУХТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8903
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Олійник Н.В., Положишникова Л.О., Малікова М.М..pdf742,02 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback