Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8492

Название: Спосіб приготування смузі "Горіхова блаж"
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Пересічний, Михайло Іванович
Ключевые слова: смузі
технологія
Issue Date: 2017
Издатель: ДП "Укр. інститут інтелектуальної власності"
Библиографическое описание: патент на корисну модель
Аннотация: Корисна модель відноситься до галузей ресторанного господарства і харчової промисловості, зокрема до виробництва новітніх смузі на основі топінамбуру та гарбуза з використанням плодів волоського горіха.
Описание: 71. Спосіб приготування смузі «Горіхова блаж»: пат. 117389 Україна, МПК А 23L 2/02, А 23L 2/38. № u 2017 00098; Заявл. 03.01.2017; опубл. 26.06.2017, Бюл. № 12. 4 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8492
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Патент 1.pdf198,18 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback