Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Монографії >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8490

Название: Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіха
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Ключевые слова: волоський горіх
напої
технологія
дієтична добавка
харчовий раціон
резистентна дія
Issue Date: 2019
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Дисертація на здобуття наук. ступеня д.т.н. за спец. 05.18.16
Аннотация: Метою роботи є наукове обґрунтування та розроблення технології напоїв резистентної дії на основі комплексного використання волоського горіха та продуктів його перероблення.
Описание: Дисертація на здоб. наук ступеня д.т.н. Київ: НУХТ, 2019. 2 т. 345 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8490
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Dis.pdf402 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback