Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Глави з книги >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8363

Название: Теоретичні основи харчових технологій : робочий зошит для проведення лабораторних занять
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: теоретичні технології
Issue Date: 2020
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Теоретичні основи харчових технологій : робочий зошит для проведення лабораторних занять та самостійної роботи студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Харчові технології та інженерія», «Ресторанні технології» першого (бакалаврського) вищої освіти / Олійник Н.В., Шелудько В.М. - Полтава: ПУЕТ, 2020. – 74 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8363
Appears in Collections:Глави з книги

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ТОХТ РОБОЧИЙ ЗОШИТ Олійник Н.В., Шелудько В.М..doc53 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback