Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8146

Название: Удоcконaлення технології мaринaдів для м’яcних cтрaв
Авторы: Шведенко, Олекcій Володимирович
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: маринад, сік ананасу, аличі та вишні, спеції, прянощі, свинина, м'ясні мариновані напівфабрикати; хімічний склад; технологічні та органолептичні властивості, вихід, дегустаційна оцінка.
Issue Date: Dec-2019
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Магістерська робота зі спеціальності 181 Харчові технології, освітня програма «Технології у ресторанному господарстві». 112 с.
Аннотация: Магістром визначена актуальність теми, проведено моніторинг літературних джерел за тематикою: характеристика інгредієнтів для маринадів (прянощів, спецій, солей, органічних кислот, плодових соків та ін.), а також м’яса та перетворень у ньому при посолі і маринуванні, термічному оброблянні. У другому розділі наведена програма та схема досліджень, надано методики досліджень фізико-хімічних і технологічних показників маринадів, м'ясних напівфабрикатів та страв із них, їх характеристика. У третьому розділі наведені результати досліджень фізико-хімічних та технологічних показників маринадів і м’ясних маринованих напівфабрикатів, визначено вплив експозиції маринування м’яса на формування технологічних властивостей готового продукту. У четвертому та п’ятому розділах наведені заходи по організації виробництва з урахуванням концепції НАССР та охорони праці в ПУЕТ.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8146
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
MR Швeденко ОВ.doc182,5 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback