Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8145

Название: Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусу
Авторы: Самброс, Юлія Володимирівна
Бородай, Анжела Борисівна
Ключевые слова: агрус, пюре, бісквітні напівфабрикати, пористість, вологість, органічні кислоти, пектинові речовини, якість.
Issue Date: Dec-2019
Издатель: ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Библиографическое описание: Магістерська робота зі спеціальності 181 «Харчові технології» – ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» України, 86 с.
Аннотация: Магістерська робота присвячена удосконаленню технології виробів із бісквітного тіста за рахунок використання пюре агрусу. Досліджені особливості хімічного складу агрусу та продуктів її переробки. Проаналізовано можливість використання їх в технології виробів із бісквітного тіста. Обгрунтовано та експериментально доведено доцільність використання пюре агрусу при виробництві борошняних виробів із бісквітного тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних речовин сировини і удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів. Удосконалено технологію і рецептуру борошняних кондитерських виробів із бісквітного тіста внесенням пюре агрусу. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники розроблених бісквітних виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8145
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Маг робота Cамброс ЮВ.doc216,5 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback