Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8122

Название: «Проект готелю категорії «****» на 290 місць у місті Харків з упровадженням інноваційних технологій»
Авторы: Оксенченко, Вероніка Ігорівна
Ключевые слова: інноваційний розвиток
Issue Date: 6-Feb-2020
Аннотация: Обгрунтовано впровадження інновацій з метою підвищення ефективності діяльності закладу, що досліджується. Запропоновано впровадження інновації у готелі «Мелані», пароочисник фірми Karcher. Пропонуємо для ефективної роботи в ресторанному господарстві готелю «Мелані» впровадити кейтрингове обслуговування. Обґрунтовано місце розташування готелю, відповідно до нормативів, проаналізовано площа ділянки, майданчика для відвідувачів, стоянки для автотранспорту, площі приміщень готелю: приймально-вестибюльної групи; житлові групи; приміщення побутового обслуговування і торгівлі; приміщення культурно-дозвільного призначення; приміщень фізкультурно-оздоровчого призначення; групи адміністративних, господарських та виробничих приміщень. Розроблено пропозиції щодо дизайну готелю.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/8122
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
титул та завдання ДМП.pdf356,73 kBAdobe PDFView/Open
Вступ.pdf138,71 kBAdobe PDFView/Open
ЗМІСТ.pdf130,48 kBAdobe PDFView/Open
ПАСПОРТ.pdf127,53 kBAdobe PDFView/Open
Реферат.pdf254,95 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback