Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Глави з книги >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7978

Название: Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії : навчальний посібник
Авторы: Капліна, Т. В.
Столярчук, В. М.
Малюк, Л. П.
Капліна, А.С.
Ключевые слова: інновації
готельне господарство
Issue Date: 2018
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії : навчальний посібник / Т. В. Капліна, В. М. Столярчук, Л. П. Малюк, А. С. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 357 с.
Аннотация: У навчальному посібнику викладено основи теорії інновацій у готельному господарстві. На конкретних прикладах показано впровадження інноваційних технологій у готельному господарстві. Призначено для студентів, викладачів, фахівців галузі готельного госпо-дарства.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7978
ISBN: ISBN 978-966-184-323-2
Appears in Collections:Глави з книги

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2019-10-01-09-50-29.pdf339,08 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback