Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7961

Название: СУЧАСНІ ТРЕНДИ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ
Авторы: Шейка, А. В.
Рогова, Н. В.
Ключевые слова: тренди в ресторанному господарстві, заклади ресторанного господарство, розвиток ресторанного господарства, ринок послуг ресторанного господарства, інновації.
Issue Date: 2019
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с
Аннотация: У статті досліджено необхідність впровадження сучасних трендів в заклади ресторанного господарства України. Розглянуто нові формати та інноваційні підходи, які використовуються для залучення нових відвідувачів в умовах жорсткої конкуренції.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7961
ISBN: 978-966-184-363-8
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
092-1667.pdf3,73 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback