Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Наукові роботи студентів >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7960

Название: ЕКО-ІННОВАЦІЙНА КОНЦЕПЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА СВІТУ ТА УКРАЇНИ
Авторы: Плахтюк, В. Ю.
Рогова, Н. В.
Ключевые слова: еко-готель, інновація, концепція, гостинність, готельне господарства.
Issue Date: 2019
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельноресторанного та туристичного бізнесу. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 425 с
Аннотация: У статті розглянуто причини виникнення поняття «еко-готель». Визначено особливості функціонування екологічних готелів в конкурентному середовищі. Досліджено приклади використання екологічної концепції в світовій на вітчизняній практиках.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7960
ISBN: 978-966-184-363-8
Appears in Collections:Наукові роботи студентів

Files in This Item:

File Description SizeFormat
092-1667.pdf3,73 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback