Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Глави з книги >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7249

Название: ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»
Авторы: Капліна Т.В., Столярчук В.М.
Ключевые слова: наука
наукова школа
наукові дослідження
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Основи наукових досліджень і технічної творчості [Текст]:навчальний посібник/Т.В. Капліна, В. М. Столярчук.– Полтава, 2016.– 203 с.
Аннотация: У навчальному посібнику розглядається наука як сфера людської діяльності, її роль у функціонуванні сучасних підприємств готельного господарства; організаційні основи наукової роботи; інформаційне забезпечення наукових досліджень; методологічні засади пізнання та творчості. Для студентів Вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Навчальний посібник буде корисним фахівцям, що працюють в галузі готельного і ресторанного бізнесу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7249
Appears in Collections:Глави з книги

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ОНДіТТ_П_ 1_Зміст Вступ.doc79,5 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback