Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Глави з книги >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7236

Название: Classification of innovation and features of innovative priorities of hotel industry
Авторы: Kaplina, Tetyana
Kaplina, Anna
Ключевые слова: innovations, innovative priorities, hotel industry
Issue Date: 2018
Издатель: SCIEMCEE. Publishing London
Библиографическое описание: Scientific Development and Achievements. Monografia.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7236
ISBN: 978-1-9993071-0-3
Appears in Collections:Глави з книги

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Капліна Т.В., К;апліна А.С. монография.pdf3,64 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback