Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7030

Название: ЦІЛЬНОЗЕРНОВЕ ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКИХ ВАФЕЛЬ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Рура, Інна
Ключевые слова: вафлі
цільнозернове борошно
Issue Date: 2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7030
ISBN: 978-966-184-326-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Стаття Рура мякі вафлі до-збірника-магістрів-2018.doc75,5 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback