Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7029

Название: ПЕЧИВО «МАДЛЕН» ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Прокофьєва, Ю.В.
Ключевые слова: мадлен
борошно з насіння гарбуза
Issue Date: 3-Sep-2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7029
ISBN: 978-966-184-326-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Стаття Прокофьєва мадлени до-збірника-магістрів-2018.doc72 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback