Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7028

Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ігнатьєва, Вікторія
Ключевые слова: капкейки
Issue Date: 3-Sep-2018
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів. Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу. Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – Ч. 1. – 297 с.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7028
ISBN: 978-966-184-326-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Стаття Ігнатьєва В.В. капкейки до збірника магістрів 2018.doc73 kBMicrosoft WordView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback