Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6141

Название: Тенденції розвитку ресторанного бізнесу на території Україні
Авторы: Рогова, Наталія Володимирівна
Рибакова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: ресторанне господдарство
ІТ-технології
концепція
Дата публикации: 24-Май-2017
Издатель: Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
Аннотация: Ресторанний бізнес України активно розвивається останнім часом, але під впливом економічної кризи відчуває необхідність освоєння нових технологій та тенденцій у ресторанному бізнесі. Заклади ресторанного господарства, які відчувають динаміку змін у розвитку ресторанного бізнесу, мають велику конкурентоспроможність серед діючих закладів на території України.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6141
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
4 (pdf.io).pdf111,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь