Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Монографії >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6099

Название: ИССЛЕДОВАНИЕ ФАКТОРОВ РАЗВИТИЯ АРОМАТИЗАЦИИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
Авторы: Дубова, Г. Е.
Егоров, Б. В.
Безусов, А. Т.
Ключевые слова: ароматизація, нанотехнології, розвиток, фактори, харчові продукти
Issue Date: 12-Aug-2017
Издатель: ОНАХТ
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6099
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:

File Description SizeFormat
603-1588-1-PB.pdf606,88 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback