Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5806

Название: Композиція інгредієнтів для приготування дріжджового тіста з екстрактом з вичавок хеномелесу
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Дата публикации: 25-Ноя-2016
Издатель: Державна служба інтелектуальної власності України,
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5806
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
111736-uapatents.com.pdf179,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь