Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5730

Название: Композиція інгредієнтів для капкейка
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: Капкейк
Issue Date: 10-Apr-1917
Аннотация: The composition of the ingredients for the preparation of the capcake contains components: wheat flour еxtra сlass, granulated sugar, vanilla sugar, eggs, butter, milk, sodium bicarbonate, salt. The composition is characterized in that it additionally contains rice flour
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/5730
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
01.jpg480,52 kBJPEGView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback