Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4768

Название: Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT)
Авторы: Shydakova-Kamenyuka, O.H.
Rogovyi, I.S.
Issue Date: 21-Oct-2010
Издатель: ХДУХТ
Библиографическое описание: Shydakova-Kamenyuka О. Н. Evaluation of chemical composition quality and energy value of dough with semi-finished bone product (NKT) / О. Н. Shydakova-Kamenyuka, I. S. Rogovyi // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція, 21 жовтня 2010 р. : тези доповідей – Харків : ХДУХТ, 2010. – С. 127–128.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4768
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Роговий І.С. тези 1 (4).pdf3,03 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback