Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу >
Кафедра хімії (архів) >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4271

Название: РЕЗУЛЬТАТИ АНАЛІЗУ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ МОЛОКА ЗГУЩЕНОГО НЕЗБИРАНОГО З ЦУКРОМ
Авторы: Назаренко, Ельвіра Анатоліївна
Нікозять, Юлія Борисівна
Іващенко, Олена Дмитрівна
Рябенко, Єлизавета
Ключевые слова: згущене молоко, фізико-хімічні показники, органолептичні поазники
Issue Date: 16-Mar-2016
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІI Міжнародної А43 науково-практичної інтернет-конференції (16–18 березня 2016 року). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 428 с.
Аннотация: Ідея отримання молока, яке загущено, була запропонована у 1810 році французом Ніколя Аппером. З великої кількості солодощів згущене молоко, мабуть, сама корисне. Воно зберегло кальцій, молочний білок, в ньому не використовуються дріжджі, підсилювачі смаку або барвники, як у деяких інших солодощах (тістечка, цукерки, мармелад, цукерки тощо). Мінус згущеного молока в т
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4271
ISBN: 978-966-184-230-3
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
!Збiрник_матерiалiв_КОНФ_ЕМС_2016.PDF5,54 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback