Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/317

Название: Вдосконалення технології комбінованих м’ясопродуктів з використанням грибних напівфабрикатів
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Дата публикации: 11-Апр-2011
Издатель: Національний університет харчових технологій
Серия/номер: 77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів;частина 1
URI: http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/317
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ястреба НУХТ.pdf76,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь