Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10214

Название: Удосконалення технолгії борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини
Авторы: Глущенко, Олександр Юрійович
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
виноградні кісточки
Issue Date: 23-Feb-2021
Аннотация: Магістерська робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновків, списку використаних інформаційних джерел і 6 додатків. Матеріал магістерської роботи викладений на 126 сторінках друкованого тексту, містить 10 таблиць, 19 рисунків. Список використаних інформаційних джерел включає 63 найменування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10214
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
репозитарій Глущенко.pdf220,62 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback