Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10214
|
Название: | Удосконалення технолгії борошняних кондитерських виробів за рахунок використання вторинної рослинної сировини |
Авторы: | Глущенко, Олександр Юрійович |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби виноградні кісточки |
Issue Date: | 23-Feb-2021 |
Аннотация: | Магістерська робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновків, списку використаних інформаційних джерел і 6 додатків. Матеріал магістерської роботи викладений на 126 сторінках друкованого тексту, містить 10 таблиць, 19 рисунків. Список використаних інформаційних джерел включає 63 найменування. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10214 |
Appears in Collections: | Магістерські та дипломні роботи (проекти)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|