Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Магістерські та дипломні роботи (проекти) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10205

Название: Удосконаленя технології кексів за рахунок борошна пивної дробини
Авторы: Бєлєвцова, Аліна Вікторівна
Ключевые слова: кекси
пивна дробина
харчова цінність
Issue Date: 22-Feb-2021
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10205
Appears in Collections:Магістерські та дипломні роботи (проекти)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Белевцова_А..pdf355,03 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback