Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10038

Название: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВ
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Скляр, А.С.
Галушинський, Є.М.
Охремчук, С.П.
Ключевые слова: кондитерські вироби
овес
борошно
Issue Date: 11-Jan-2021
Аннотация: . У статті наведено результати досліджень впливу вівсяного борошна на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості заварного тіста та якість заварних напівфабрикатів , з метою створення нового асортименту виробів із підвищеною харчовою цінністю, оригінальними смаковими властивостями, зменшеною калорійністю. Науково обґрунтовано інноваційну технологію заварних напівфабрикатів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10038
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВ.docx23,72 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback