Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10038
|
Название: | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ВІВСА ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВ |
Авторы: | Наконечна, Юлія Григорівна Скляр, А.С. Галушинський, Є.М. Охремчук, С.П. |
Ключевые слова: | кондитерські вироби овес борошно |
Issue Date: | 11-Jan-2021 |
Аннотация: | . У статті наведено результати досліджень впливу вівсяного борошна на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості заварного тіста та якість заварних напівфабрикатів , з метою створення нового асортименту виробів із підвищеною харчовою цінністю, оригінальними смаковими властивостями, зменшеною калорійністю. Науково обґрунтовано інноваційну технологію заварних напівфабрикатів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10038 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|