Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10037

Название: СФЕРИФІКАЦІЯ ЯК МЕТОД МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ.
Авторы: Наконечна, Юлія Григорівна
Шевченко, Дарина Григорівна
Люлько, Микола Валерійович
Ключевые слова: молекулярна кухня
сферифікація
Issue Date: 11-Jan-2021
Аннотация: У статті розглядаються особливості методу сферифікаціі, як одного з методів молекулярної кухні в технології приготування молекулярних страв, що є актуальним для сучасної індустрії харчування. В основі сферифікації лежить контрольоване драглеутворення з їстівної рідини, яка занурюється в спеціальний розчин з кальцієм - лактат або хлорид кальцію і з натрієм - альгінат натрію, утворюючи їстівні сфери з желейними капсулами на поверхні.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10037
ISSN: 978-92-9472-197-6
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Наконечна Ю.Г., стаття.docx22,15 kBMicrosoft Word XMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback