Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036
|
Название: | Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери. |
Авторы: | Гередчук, Аліна Михайлівна Булах, Таїса Сергіївна |
Ключевые слова: | безглютенова дієта соуси |
Issue Date: | 10-Jan-2021 |
Аннотация: | Метою наших досліджень була розробка функціонально–технологічних
композиційних сумішей (ФТКС) на основі комбінування натуральної рослинної
та тваринної сировини, яка не лише містить значні кількості
високомолекулярних структуроутворювачів, а й дозволяє отримувати дієтичні
високоякісні емульсійні продукти. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|