Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036

Название: Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери.
Авторы: Гередчук, Аліна Михайлівна
Булах, Таїса Сергіївна
Ключевые слова: безглютенова дієта
соуси
Issue Date: 10-Jan-2021
Аннотация: Метою наших досліджень була розробка функціонально–технологічних композиційних сумішей (ФТКС) на основі комбінування натуральної рослинної та тваринної сировини, яка не лише містить значні кількості високомолекулярних структуроутворювачів, а й дозволяє отримувати дієтичні високоякісні емульсійні продукти.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10036
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2020 - Гередчук, Булах - тези ТДАТУ - Мелітополь.pdf878,19 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback