Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10021
|
Название: | Розроблення технології жувальних цукерок підвищеної біологічної цінності |
Другие названия: | Матеріали міжнародної науково-практичної конференцій «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (24 листопада 2020 р.). – К.: НУХТ, 2020. |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Крайнова, Владислава |
Ключевые слова: | волоський горіх цукерки технологія дієтична добавка |
Issue Date: | 8-Jan-2021 |
Аннотация: | Визначено, що додавання горіхового екстракта в технологію жувальних цукерок сприяє отриманню готового продукту з підвищеною біологічною цінністю за рахунок вмісту фенольних речовин та аскорбінової кислоти. |
Описание: | використання в технології горіхової добавки дозволить створити оригінальні за смаковими властивостями цукерки з оздоровчою направленістю та розширити асортимент кондитерських виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/10021 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|