Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Шелудько, Вікторія Миколаївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 36
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2014Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна
4-Ноя-2014Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна
Май-2016Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
Июл-2014ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУШелудько, Вікторія Миколаївна
3-Апр-2017ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН»Шелудько, Вікторія Миколаївна
Сен-2012ГОРОХ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИШелудько, Вікторія Миколаївна
Янв-2013Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Рудукан, Інна Борисівна
2014ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИШелудько, Вікторія Миколаївна
2012ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВШелудько, Вікторія Миколаївна
15-Мар-2017ЗМІНИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КАПКЕЙКІВ З ПОДРІБНЕНИМИ ГОРОХОВИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯШелудько, Вікторія Миколаївна
2013ЗНАЧЕННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТА В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІШелудько, Вікторія Миколаївна
Ноя-2014Зниження енергетичної цінності маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
28-Апр-2016КАПКЕЙКИ НА ОСНОВІ РИСОВОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ ЯГІД ГОДЖІКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Фев-2015Капкейки підвищеної біологічної цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна
25-Дек-2015Капкейки підвищеної харчової цінностіКарпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Май-2014Качество и безопасность маффинов – залог конкурентоспособности изделийШелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна
10-Апр-1917Композиція інгредієнтів для капкейкаШелудько, Вікторія Миколаївна
10-Апр-2014Маффіни підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна
2011Нові види борошняних кондитерських виробів в УкраїніШелудько, Вікторія Миколаївна
Апр-2015Обліпихове пюре в технології бельгійських вафельШелудько, Вікторія Миколаївна; Неборак, Тетяна Григорівна
Отображение результатов 1 до 20 из 36
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь