|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Browsing by Author Шелудько, Вікторія Миколаївна
Showing results 1 to 20 of 77
Issue Date | Title | Author(s) | 3-Oct-2019 | АКТУАЛЬНІСТЬ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЇ БРАУНІ «GLUTEN FREE | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Волкова, Олена Борисівна |
2014 | Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
4-Nov-2014 | Вивчення можливості використання горохових пластівців у виробництві бельгійських вафель | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Балим, Катерина Миколаївна |
May-2016 | Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
Jul-2014 | ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
21-Jan-2019 | Використання борошна зернових культур у технології біскотті | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
3-Apr-2017 | ВИКОРИСТАННЯ ІНВЕРТНОГО СИРОПУ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА «МАДЛЕН» | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
3-Oct-2019 | ВІВСЯНЕ БОРОШНО В ТЕХНОЛОГІЇ ІТАЛІЙСЬКОГО ПЕЧИВА | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Чилінгарян, Жанна Володимирівна |
Sep-2012 | ГОРОХ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Jan-2013 | Дослідження зміни водопоглинальної здатності пшеничного борошна з додаванням білкововмісної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Рудукан, Інна Борисівна |
2014 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЗМІНИ ВОДОПОГЛИНАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ БІЛКОВОВМІСНОЇ СИРОВИНИ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2012 | ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
15-Mar-2017 | ЗМІНИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КАПКЕЙКІВ З ПОДРІБНЕНИМИ ГОРОХОВИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2013 | ЗНАЧЕННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТА В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Nov-2014 | Зниження енергетичної цінності маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
3-Sep-2018 | ІТАЛІЙСЬКЕ ПЕЧИВО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Кудрик, Андрій; Макушева, Оксана |
28-Apr-2016 | КАПКЕЙКИ НА ОСНОВІ РИСОВОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ ЯГІД ГОДЖІ | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Feb-2015 | Капкейки підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Карпюк, Галина Степанівна |
25-Dec-2015 | Капкейки підвищеної харчової цінності | Карпюк, Галина Степанівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
May-2014 | Качество и безопасность маффинов – залог конкурентоспособности изделий | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна |
Showing results 1 to 20 of 77
|