Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Чоні, Інна Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 21
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Вивчення впливу мікробних полісахаридів на органолептичні та фізико-хімічні показники продуктів без борошна та глютену.Михайлов, Валерій Михайлович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
2012Використання борошна злакових культур як засобу профілактики від нітратного забруднення навколишнього середовищЧоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна
2015Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукціїСуткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна
2015Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна
Jan-2015ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2019Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробівРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна
30-May-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
30-May-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
19-May-2020Вплив порошку шипшини на показники якості бісквітного напівфабрикатуРогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Медведь, Лолита Миколаївна
31-Aug-2020Дослідження впливу полісахаридів на структуру емульсій з різним хімічним складомЧоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
24-Apr-2020Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2015Дослідження мікробіологічних показників емульсійних соусівЧоні, Інна Володимирівна; Дібрівська, Наталія Віталіївна
26-Jun-2016ЗАВАРНИЙ КРЕМ "КАЗКОВА НАСОЛОДА"Хомич, Галина Панасівна; Чоні, Інна Володимирівна
5-Dec-2019Перспективи використання лоху вузьколистого у виробництві десертної продукціїЧоні, Інна Володимирівна; Проценко, О.В.
5-Dec-2019Розробка нових рецептур шоколадного соусуЧоні, Інна Володимирівна; Поварніцина, О.І.
5-Dec-2019Розробка рецептур солодких страв із рисовим борошномЧоні, Інна Володимирівна; Бакалов, А.М.
2019Розробка технології бісквітного напівфабрикату, збагаченого мінеральними речовинамиШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна
5-Dec-2019Розробка технології емульсійних соусів з покращеними споживчими властивостямиЧоні, Інна Володимирівна; Ворона, Н.В.
5-Dec-2019Розробка технології збивних десертів на основі напівфабрикату із кизилуЧоні, Інна Володимирівна; Ніколенко, К.А.
25-Apr-2019Спосіб виробництва ромової баби безопарним способомХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна
Showing results 1 to 20 of 21
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback