Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Хомич, Галина Панасівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 37
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2012Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використанняХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Осипова, Лариса Анатоліївна
13-Сен-2016Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
11-Июн-2017Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів з дріжджового тістаХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Ткач, Надія Іванівна
16-Сен-2015ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2014ВИКОРИСТАННЯ ФЕРМЕНТАТИВНОГО КАТАЛІЗУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКУ З ЧОРНИЦІХомич, Галина Панасівна
7-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
28-Май-2015Використання хеномелесу в технології солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
14-Апр-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
16-Сен-2015ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТАХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2013ВПЛИВ БІОКАТАЛІТИЧНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ ЧОРНИЦІ НА ВМІСТ АРОМАТИЧНИХ СПОЛУК ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКУХомич, Галина Панасівна
2011ВПЛИВ ПРОЦЕСУ ЗАМОРОЖУВАННЯ НА БІОЛОГІЧНУ ЦІННІСТЬ ЯГІД ЧОРНИЦІ В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович
2012ВПЛИВ ТЕМПЕРАТУРНОЇ ОБРОБКИ НА ФЕНОЛЬНІ РЕЧОВНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКІВ ІЗ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИХомич, Галина Панасівна
2010Вплив технології переробки та тривалості зберігання на якість соків із дикорослих ягідХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович
7-Апр-2016ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ НА ВИХІДНІ ПАРАМЕТРИ ФРУКТОВОГО СОУСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Авг-2016ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ —ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИНХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
2011ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СПОСОБУ ПРОТИРАННЯ НА ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ПЮРЕ З ЧОРНИЦІХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Лозовська, Тетяна Сергіївна
2012ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЯГІД БУЗИНИ ЧОРНОЇХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Ткач, Надія Іванівна
20-Ноя-2014ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Отображение результатов 1 до 20 из 37
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь