Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Тюрікова, Інна Станіславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 36
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
7-Sep-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Sep-2020Prospects of using walnut in technologies of drinksТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Sep-2020TECHNOLOGICAL ASPECTS OF QUINE FRUIT USE IN ICE CREAM TECHNOLOGYТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
7-Sep-2020Використання волоського горіха в технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Ярошенко, Тетяна
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Sep-2020Використання перикарпію в технології квасуТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
12-May-2016ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
27-May-2020ВОЛОСЬКИЙ ГОРІХ – БІОЛОГІЧНО ЦІННЕ ДЖЕРЕЛО ЗБАГАЧЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇТюрікова, Інна Станіславівна; Скороход, Оксана С.
19-Dec-2016Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленностиСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Sep-2020ГРЕЦКИЙ ОРЕХ – УНИКАЛЬНЫЙ ИСТОЧНИК ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
2019ГРЕЦКИЙ ОРЕХ МОЛОЧНО-ВОСКОВОЙ СПЕЛОСТИ – БИОЛОГИЧЕСКИ ЦЕННЫЙ ИСТОЧНИК ДЛЯ ОБОГАЩЕНИЯ БЛЮД РЕСТОРАННОГО ХОЗЯЙСТВАТюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир
7-Sep-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
2018Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна
24-Oct-2019Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
2019Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна
27-May-2020Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
18-Oct-2020Ресторан на 96 місць у місті Канів Черкаської області.Куліненко, Оксана Юріївна; Тюрікова, Інна Станіславівна
18-Oct-2020Розробка технології смузі на основі топінамбура з використанням добавок із волоського горіхаМазур, Оксана Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
27-May-2020Розроблення дієтичної добавки із волоського горіха для напоївТюрікова, Інна Станіславівна; Рогова, Наталія Володимирівна
7-Sep-2020Розроблення технології біологічно цінного смузі з використанням волоського горіхаТюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович; Рогова, Наталія Володимирівна
Showing results 1 to 20 of 36
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback