Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Столярчук, Валентина Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вплив концентрації композиційної борошняної суміші з гарбузового насіння та гречки на показники якості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
16-Feb-2017ВПЛИВ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ НА ФОРМУВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ КЕКСІВСтолярчук, Валентина Миколаївна; Овчіннікова-Дудник, Світлана Олексіївна
2017Вплив способу введення гарбузового насіння на органолептичні властивості кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
13-Sep-2017Вплив частки введення гарбузового насіння до складу кексового тіста на його дисперсністьКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2018Зміни жирової складової кексів із використанням нетрадиційної рослинної сировини під час їх зберіганняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2018Зміни якісних показників кексів залежно від частки внесеного до рецептури гарбузового насіння.Капліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2015Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насінняКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Бровко, Елеонора Максимівна; Овчіннікова-Дудник, Світлана олексіївна
2018МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ДИПЛОМНОГО МАГІСТЕРСЬКОГО ПРОЕКТУ студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітні програми «Готельно-ресторанна справа», «Курортна справа» ступеня магістра Полтава ПУЕТКапліна, Тетяна Вікторівна; Кущ, Лариса Іванівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Володько, Ольга Василівна
2015Оцінка якісних показників булочних виробів на основі емульсії та борошна, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
9-Sep-2015Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна
2007Поживна цінність борошна гарбузового голонасінногоОлійник, Наталія Вікторівна; Шаповал, Н.В.; Столярчук, Валентина Миколаївна
19-Nov-2018Поліпшення амінокислотного складу кексів за рахунок використання нетрадиційної сировини та гречаного борошнаКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
25-Oct-2018Спосіб виробництва кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
2012Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Кудрик, Маргарита Арнольдівна
6-Apr-2017Управління якістю нових технологій борошняних кондитерських виробівКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
21-Sep-2017ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНА РОЛЬ РЕЦЕПТУРНИХ СКЛАДОВИХ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ НА ХІМІЧНИХ РОЗПУШУВАЧАХ І ПІДВИЩЕННЯ ЇХ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИКапліна, Тетяна Вікторівна; Столярчук, Валентина Миколаївна; Дудник, Світлана Олексіївна
Showing results 1 to 16 of 16

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback