Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Пахомова, Інна Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 31
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Dec-2015АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ЖИРОВМІСНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПахомова, Інна Володимирівна
10-Sep-2013Безпека харчових добавок у борошняних кондитерських виробахПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
31-May-2016Використання антиоксидантів лікарко-технічної сировини для кондитерських жирівПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВАФЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення споживних властивостей вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ АНТИОКСИДАНТІВ ДЛЯ ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ВАФЕЛЬНІЙ ОСНОВІПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016Використання природних антиоксидантів для поліпшення якості вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна
1-Jun-2016Вплив нетрадиційних добавок на мінеральний склад вафельПахомова, Інна Володимирівна
8-Jun-2016Вплив нетрадиційних інгредієнтів на харчову цінність вафельПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
31-May-2016ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ПОЛІПШЕННЯ МІНЕРАЛЬНОГО ТА ВІТАМІННОГО СКЛАДУ НОВИХ ВАФЕЛЬПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ ВАФЕЛЬ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016ВПЛИВ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ НА ЗМІНУ ЯКОСТІ ТОВАРІВПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
1-Jun-2016Дослідження лікарсько-технічної сировини як антиоксидантів окиснення жирів для вафельних виробівПахомова, Інна Володимирівна
31-May-2016Дослідження мікробіологічної безпечності нових вафельПахомова, Інна Володимирівна
8-Jun-2016Дослідження показників безпечності нових вафельПахомова, Інна Володимирівна
28-May-2020Екологічне маркування мийних засобівБасова, Юлія Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Пахомова, Інна Володимирівна
10-Aug-2015Композиція жирової начинки для вафель «Злакові»Пахомова, Інна Володимирівна; Сирохман, Іван Васильович
Showing results 1 to 20 of 31
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback