Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Олійник, Наталія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 32
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Research of cranberry main indicators of chemical composition and its processing productsХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Антатоліївна; Наконнчна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2017Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technologyХомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна; Наконечна, Юлія Григорівна; Медведь, Лоліта Миколаївна
2006Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейОлійник, Наталія Вікторівна; Ковальов, О.В.; Бурлака, О.М.; Федорів, В.М.
2012Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Оберемок, Василь Миколайович; Кудрик, М.А.; Івченко, Н.В.
2011Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Івченко, Наталія Вікторівна; Гришко, В.В.
2015Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Андрейченко, Сергій Миколайович
2004Використання екструзії в хлібопекарній промисловостіОлійник, Наталія Вікторівна
2008Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна
19-May-2020Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна
3-Jun-2020Використання нетрадиційної сировини у технології рибних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Положишникова, Людмила Олександрівна; Малікова, Марина Миколаївна
2014Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексівОлійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т.А.
14-Apr-2016Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробівОлійник, Наталія Вікторівна
20-Nov-2019Використання пшеничних висівок у технології мясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Гузевська, Ірина Іванівна
2010Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатівОлійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна
2010Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна
2009Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Будник, Ніна Василівна
5-Nov-2019ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВОлійник, Наталія Вікторівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Клец, Наталія Юріївна
2019ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВГередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна
7-Sep-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
26-Apr-2018Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
Showing results 1 to 20 of 32
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback