Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Левченко, Юлія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 25
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Aug-2016The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
2016The study of main physical-chemical parameters of chaenomeles and products of its processingХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна; Іщенко, Наталія Віталіївна
16-Sep-2015ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
24-Apr-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
7-May-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
28-May-2015Використання хеномелесу в технології солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
14-Apr-2016ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
4-Nov-2014ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ НИЗЬКОКИСЛОТНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИЛевченко, Юлія Вікторівна
4-Nov-2014ВПЛИВ СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СИРОВИНИЛевченко, Юлія Вікторівна
7-Apr-2016ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ НА ВИХІДНІ ПАРАМЕТРИ ФРУКТОВОГО СОУСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Aug-2016ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ —ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИНХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
24-Mar-2016ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ ЯК ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИНЛевченко, Юлія Вікторівна
20-Nov-2014ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
7-May-2016ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО В СОКОВОМУ ВИРОБНИЦТВІХомич, Галина Панасівна; Ткач, Надія Іванівна; Левченко, Юлія Вікторівна
7-May-2016Исследование показателей качества плодов хеномелеса и способы его переработкиХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна
23-Jun-2020ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
Jun-2020Інноваційні технології у виробництві солодких страв та борошняних кондитерських виробівГоробець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Бородай, Анжела Борисівна
7-May-2016КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Васюта, Василь Миколайович
26-Jun-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
10-Feb-2017КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Showing results 1 to 20 of 25
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback