Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Левченко, Юлія

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
1-May-2020Development of Resource Effective and Cleaner Technologies using the Waste of Plant Raw MaterialsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
13-May-2020The flour of soft wheat in the technologies of food productsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Nov-2019ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
5-Dec-2019ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ ВИДІВ ЗАГУЩУВАЧІВ В ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Ярова, Карина
Nov-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
30-Nov-2018ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ МАРМЕЛАДІВЛевченко, Юлія; Чоні, Інна
24-Apr-2020Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор
5-Oct-2019ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВЛевченко, Юлія; Педченко, Максим
18-Sep-2019ВПЛИВ ІСТОРІЇ НА РОЗВИТОК СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА: КАМЕНІ СПОТИКАННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО ПОЛІПШЕННЯ Хомич Галина ПанасівнЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим
20-Nov-2019ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА В ПРОЦЕСІ МАРИНУВАННЯЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія
Nov-2018Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основіЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Nov-2019КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
25-Feb-2019Композиція інгредієнтів для приготування самбуку яблучного з хеномелесомЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Нужна, Ірина
25-Feb-2017Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусуЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена
27-Oct-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія
27-Oct-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія
18-Apr-2019РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ І ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
25-Feb-2019Фруктовий соус «Новинка»Левченко, Юлія; Хомич, Галина
Showing results 1 to 18 of 18

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback